Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ocak 2017 - 15:08 Yorum: 0

Karnelerini şehit ailesinden aldılar

3 Mayıs 1999'da Bingöl Yayladere'de çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Mustafa Baykuş'un isminin verildiği Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki...

Karnelerini şehit ailesinden aldılar

3 Mayıs 1999'da Bingöl Yayladere'de çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Er Mustafa Baykuş'un isminin verildiği Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki ilkokulun öğrencileri karne heyecanlarını şehidin ailesi ile paylaştı. Şehidin babası Süleyman Baykuş, minik öğrencilere nasihatlerde bulunarak vatana millete hayırlı evlat olmaları temennisinde bulundu.

Çerkezköy ilçesi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Konyalı Sokak'ta Şehit Mustafa Baykuş Apartmanında oturan Süleyman ve Kezban Baykuş'u ziyaret eden ilkokul öğrencileri, yarıyıl karnelerini şehidin anne babasından aldı. Şehidin babası Süleyman Baykuş minik öğrencilere nasihatlerde bulunarak, "Siz daha çok okuyacaksınız, büyüyeceksiniz vatana millete hayırlı evlat olacaksınız. Devamlı okuyacaksınız, ülkesine faydalı bireyler olacaksınız" dedi.

Şehidin annesi Kezban Baykuş minik öğrencilere karne harçlığı da verdi. Anne Baykuş, oğullarının isminin yaşatıldığı okulun müdürü Esat Aktaş ve okul öğretmenlerine başarılı öğrenciler yetiştirdikleri ve oğlunun ismine sahip çıktıkları için teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber