Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 15:28 Yorum: 0

“Karneni Getir; Kitabını Seç” Kampanyası’na İlgi Büyüyor

Edirne Belediyesi'nin bu yıl ilk defa düzenlediği "Karneni Getir, Kitabını Seç" kampanyasına öğrencilerin ilgisi artarak devam ediyor.

“Karneni Getir; Kitabını Seç” Kampanyası’na İlgi Büyüyor

Edirne Belediyesi'nin bu yıl ilk defa düzenlediği "Karneni Getir, Kitabını Seç" kampanyasına öğrencilerin ilgisi artarak devam ediyor. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı'na ait karnesini Edirne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne getiren öğrenciler, kendilerine sunulan 7 kitaptan birine sahip oluyor.

Öğrencilerin eğitim ve öğretim faaliyetlerine destek olan Edirne Belediyesi, 2015 - 2016 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrencilerin küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazanması için başlattığı "Karneni Getir; Kitabını Seç" kampanyası devam ediyor.

Karnesini Edirne Belediyesi Basın Yayın ve Halk İlişkiler Müdürlüğü'ne getiren anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri Edirne Belediyesi'nin Kültür Yayınları'nın içinde yer alan "Edirnemizi Boyayalım" isimli boyama kitabı, Aziz Nesin'in Edirne Yazıları ile Ender Bilar'ın çevirisini yaptığı "Anne Masalları', Süreyya Eryaşar'ın "Anne ve Çocuklara Maniler" isimli kitabı ile Sabriye Cemboluk'un "Son Talika', Nilgün Ilgaz'ın "Benim Adım Palyaço" Enver Şengül'ün "Darüşşifa Delilik Mevsimi" adlı eserlerinden birini seçerek, kitabın sahibi oluyor.

Düzenledikleri bu kampanya ile öğrencilerin küçük yaşta kitap okuma alışkanlığının kazanmasını hedeflediklerine dikkat çeken Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "En büyük hedefimiz okuyan, araştıran, sorgulayan nesiller yetiştirmek. Bu hedef doğrultusunda kentimizde yaşayan öğrencilerin eğitim öğretim faaliyetlerine destek olarak, onlara küçük yaşta kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Karnesini Edirne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne getiren öğrenciler ise, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkürlerini sunarak, başlatılan kampanyayla ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber