Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Yerel 22 Ağustos 2017 - 17:24 Yorum: 0

Karni deresinde yeşillendirme çalışması

Muş Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Karni Deresi Rekreasyon Projesinde sona gelindi.

Karni deresinde yeşillendirme çalışması

Muş Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Karni Deresi Rekreasyon Projesinde sona gelindi. Proje kapsamında başlatılan yeşillendirme çalışmalarının tamamlanması ile sosyal aktivite merkezi vatandaşların hizmetine açılacak.

Yaklaşık 86 bin metrekare ile Muş'un en büyük sosyal aktivite merkezi olma özelliğini taşıyan Karni Deresinde yeşillendirme çalışması başladı. Ekipler, fidan dikim çalışmasının yanı sıra il dışından getirilen hazır çimleri de sermeye başladı. Bir taraftan yeşillendirme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ederken diğer taraftan kamelyalar ve oyun gruplarının kurumları da devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde projenin uygulandığı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karni Deresi Rekreasyon Projesini hazırlayan Yıldız Teknik Üniversitesi'nden emekli Peyzaj Mimarı Prof. Dr. Ahmet Cengiz Yıldızcı da, incelemeler sırasında Başkan Asya'ya eşlik etti. Proje hakkında bilgi veren Başkan Asya, iki yıldır devam eden çalışmaların neticesinde Muş'a güzel bir eser kazandırdıklarını belirterek, yaklaşık 38 bin metrekare alanda yapılacak olan yeşillendirme çalışmasının tamamlanması ile önümüzdeki günlerde açılış yapacaklarını söyledi. Yeşil alan konusunda yaşanan sorunu son üç yıl içinde asgariye indirdiklerini kaydeden Başkan Asya, vatandaşların huzur içinde rahat nefes alabilecekleri ve aileleri ile güzel vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmaya devam edeceklerini vurguladı. Atıl durumda olan Karni Deresi'nin, uygulanan proje ile şekillendiğini ve cazibe merkezi haline geldiğinin altını çizen Başkan Asya, vatandaşlara faydalı hizmetlerin ortaya çıkması ile kendilerinin de mutlu olduğunu belirtti. Hizmette tatminin olmadığını, her gün farklı yeniliklerle halkın karşısına çıkma gayretinde olduklarını söyleyen Başkan Asya, özellikle yeni mesire alanları oluşturma noktasında titizlikle çalıştıklarını kaydetti. Başkan Asya, incelemeler sırasında karşılaştığı vatandaşların talep ve önerilerini alarak Karni Deresi Uygulama Projesi hakkında da kendilerini bilgilendirdi. Vatandaşlar da yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Asya ve ekibine teşekkür etti.

Karni deresinde yeşillendirme çalışması

Karni deresinde yeşillendirme çalışması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber