Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 13:28 Yorum: 0

Karpuzatan Mesire Alanında düzenleme

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Latif Karadağ, Karpuzatan Mesire Alanındaki çalışmaları hızlı bir şekilde ilerlediğini ve alanın yaz ayında hizmete gireceğini...

Karpuzatan Mesire Alanında düzenleme

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan vekili Latif Karadağ, Karpuzatan Mesire Alanındaki çalışmaları hızlı bir şekilde ilerlediğini ve alanın yaz ayında hizmete gireceğini bildirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Karadağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, alanın sosyal tesis ve mesire alanı konusunda Nizip'in can damarlarından birisi olduğunu söyledi.

2 yıl önce Nizip Belediyesiyle yapılan çalışmayla daha önce 16 dönüm üzerinde kurulu bulunan mesire alanı için alan genişletme kararının alındığını hatırlatan Karadağ, şunları kaydetti:

"16 dönümlük alanı genişletmek için başlatmış olduğumuz çalışma kapsamında  bazı yerlerde kamulaştırma yaparak araziyi 56 dönüme çıkardık. Büyükşehir yasası ile Belediye Başkanımız Fatma Şahin'in talepleri ve emirleri doğrultusunda bu alan için ihalemizi tamamladık ve çalışmalara hızlı bir şekilde başladık. Çalışmaların sonunda Nizip ve hatta Gaziantep'ten gelecek olan vatandaşlarımız için alan üzerinde, yapay gölet, mesire alanları, oyun alanları, şelalesi, yürüyüş parkları, çocuk oyun alanları yapılacak. Çalışmalar yaz ayı içerisinde bitirilecek ve ilk pikniğimizi kısmet olursa yaz ayında vatandaşlarımızla yapacağız."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber