Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 12:53 Yorum: 0

Kars Belediyesi su borçlarında yapılandırmaya gitti

Kars Belediye Başkanlığı'nca vatandaşların birikmiş su borçlarında yapılandırmaya gidildi.

Kars Belediyesi su borçlarında yapılandırmaya gitti

Kars Belediye Başkanlığı'nca vatandaşların birikmiş su borçlarında yapılandırmaya gidildi.

Başkan Murtaza Karaçanta'nın girişimleriyle 6730 sayılı yasayla yapılandırmaya gidilirken, vatandaşlardan mağdur olmamaları için fırsatı iyi değerlendirmeleri istendi

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkan vekili Hülya Çağraşan, "6730 sayılı yasayla vatandaşlarımızın su borçlarında yapılandırılmaya gidildi. Bu bu yasa çerçevesinde faiz indirimi yapılmaktadır. Vatandaşlarımızı belediyemize bekliyoruz. Bu çok güzel bir fırsat değerlendirmelerini istiyoruz" dedi.

Vatandaşlardan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne müracaat ederek su borçları yapılandırmalarını isteyen Çağraşan, "İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nde yapılandırma çalışmalarımız devam ediyor. Borcu olan vatandaşlarımız belediyeye gelip borçlarını yapılandırabilirler. Bu yasa kaçırılmamalıdır. Bu iyi bir fırsattır. Değerlendirmelerinden yanayız. Belediye olarakta biz elimizden gelen kolaylığı sağlıyoruz" diye konuştu.

Kış aylarına girildiğinden dolayı vatandaşlardan dışarıda olan su sayaçlarını içeri almaları önerisinde de bulunan Kars Belediye Başkan Vekili Hülya Çağraşan, "Mevsim itibariyle kışa girdimiz için vatandaşlarımız bahçelerinde açıkta olan sularının saatlerini değiştirmelerini çıkarmalarını öneriyoruz. Bununda daha sonra ücretlendirmeleri götür usulüyle yapılacak. Ve mevsim yaza döndüğünde tekrar bize müracaatlarında saatlerini takmalarında kendilerine yardımcı olacağız. Ücretlendirmeleri de kış boyunca götürü usulüyle olacak" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber