Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Ekim 2016 - 07:48 Yorum: 0

Kars Belediyesi’nin alt yapı çalışmaları devam ediyor

Kars Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kars Belediyesi’nin alt yapı çalışmaları devam ediyor

Kars Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediye, şehrin muhtelif cadde ve sokaklarında çok sayıda parsel bacası, muayene bacaları, Korige kanalizasyon borusu döşeme işiyle birlikte toplam 4408,19 metre kanalizasyon hattı yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sokuldu.

Kars'ın kanayan yarası olan kanalizasyon sorunları yapılan çalışmalarla büyük oranda giderildi. Belediye yeni bir proje yaparak Kars merkez Yenişehir Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Paşaçayır mahallelerinin kanalizasyon yapım işlerini gündeme alarak çok sayıda parsel bacaları, muayene bacaları, Korige kanalizasyon borusu döşemeleri olmak üzere toplamda 8925 metre alt yapı çalışmalarını gündemine almış olup gerekli fizibilite çalışmaları başlatıldı.

Öte yandan Belediye'ye bağlı Digor Yolu TOKİ , Karacaören Mevkii ve Paşaçayır Mevkinde bulunan su kuyularında filtrasyon ve Klor dozaj pompa monta işleri tamamlanarak kuyulara montajları yapıldı. Bu çalışmalarla birlikte kuyulardan temin edilen suyun daha sağlıklı bir şekilde vatandaşa ulaşması sağlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber