Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Eylül 2016 - 10:43 Yorum: 0

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı’nda bayrak değişimi yapıldı

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini 4 yıldan bu yana sürdüren Tolga Adıgüzel, Kars Ülkü Ocakları Binası'nda yapılan tören ile görevi Oğuz...

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı’nda bayrak değişimi yapıldı

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini 4 yıldan bu yana sürdüren Tolga Adıgüzel, Kars Ülkü Ocakları Binası'nda yapılan tören ile görevi Oğuz Güngör'e teslim etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un da katıldığı devir teslim töreninde konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Öncelikle bizleri bu kutsal dergahta bir araya getiren yüce Allah'a sonsuz hamdı ve şükürler olsun. Bu bir bayrak değişimi, bir bayrak nöbeti, bir bayrak yarışıdır. Bugüne kadar Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak hizmet etmiş olan Tolga Adıgüzel başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün görevi teslim alan Oğuz Güngör başkanımıza yeni görevinde başarılar temenni ediyor ve üstlenmiş olduğu bu kutlu görevde hayırlar diliyorum" dedi.

Kılavuz, "4 yıldır görevi layıkıyla yerine getiren Tolga Adıgüzel başkanımızla dava arkadaşlığımız, kardeşliğimiz bundan sonrada devam edecektir. Kars Ülkü Ocakları il başkanlığı görevini devir alan Oğuz Güngör başkanımız da yıllarca Ocağımızın çeşitli kademelerinde görev almış ve bundan sonrada üstlendiği görevde başarılı olacağına inancımız tamdır" diye konuştu.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı görevini 4 yıldır yürüten Tolga Adıgüzel, "4 yıldır yaptığım Ülkü Ocakları Kars il Başkanlığı görevini devretmekteyim. Bundan sonra da Milliyetçi Ülkücü Harekette hizmet için elimden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı görevine getirilen Oğuz Güngör, Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı layıkıyla yürüteceğini söyledi.

Allah'ın izniyle hem genel başkanımızı hem de şehirde bize güvenen insanları pişman ve mahcup etmeyeceğimin bilinmesini isterim diyen Güngör, özetle şunları söyledi:

"Bugün burada devir aldığım Kutsal dava sancağını elbette dava arkadaşlarımla birlikte daha ileriye daha yükseklere taşımak için gece gündüz demeden çalışacağız. İlkelerimizden bizi biz yapan değerlerden ve şahsiyetimizden asla taviz vermeyeceğiz."

Yapılan konuşmaların ardından devir-teslim törenine geçildi. Eski İl Başkanı Tolga Adıgüzel, görevi devrettiği Oğuz Güngör'e bayrak ve Kuran-ı Kerim takdim etti.

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı’nda bayrak değişimi yapıldı

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı’nda bayrak değişimi yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber