Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 27 Mart 2015 - 11:18 Yorum: 0

Kars Ülkü Ocakları'ndan kolluk kuvvetlerine ziyaret

ERZURUM (AA) - Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve beraberindekiler, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ile Jandarma Komutanı Albay Murat Kınay'ı ziyaret etti.Adıgüzel, ilk...

Kars Ülkü Ocakları'ndan kolluk kuvvetlerine ziyaret

ERZURUM (AA) - Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve beraberindekiler, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ile Jandarma Komutanı Albay Murat Kınay'ı ziyaret etti.

Adıgüzel, ilk olarak, Karaduman'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Toplum huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatının milletin göz bebeği olduğunu belirten Adıgüzel, "Hepimiz biliyoruz ki, Türk Emniyet Teşkilatı ve Kars İl Emniyet Müdürlüğü cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmekte. Her kademesi ile özverili çalışan Kars Emniyet Müdürlüğü halkın da gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmıştır. Teşkilat mensupları birçok olayda canını tehlikeye atmakta ve olayların içinde kendini bulmaktadır" diye konuştu.

Karaduman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kars gibi güzel bir vatan parçasında görev yaptığı için mutlu olduğunu söyledi.

Adıgüzel ve beraberindekiler daha sonra Albay Kınay'ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Geçmişten günümüze kadar necip Türk milletinin her zaman Mehmetçiğin yanında olduğunu belirten Adıgüzel, asker gördüğü zaman gözleri dolarak tarifsiz bir gurur ve mutluluk yaşadığını ifade etti.

Kınay da Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çok büyük ve güçlü bir devlet olduğunu vurgulayarak, "Hep beraber ülkemizin güçlü yarınlara ulaşması için mücadele etmeliyiz. Elimizde kalan son vatan parçasına ne pahasına olursa olsun sahip çıkmalıyız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber