Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 31 Mart 2015 - 19:23 Yorum: 0

Kars Ülkü Ocaklarından Vali Özdemir'e ziyaret

KARS (AA) - Kars Valisi Günay Özdemir, Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.Vali Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,...

Kars Ülkü Ocaklarından Vali Özdemir'e ziyaret

KARS (AA) - Kars Valisi Günay Özdemir, Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kars'ın uzun vadede Türkiye'nin yıldızı konumuna geleceğini, ağırlıklı olarak hayvancılığa bağlı olan ticareti, Kars-Tiflis-Bakü demir yolu hattının tamamlanmasıyla yeni bir istihdam alanı açılacağını kaydetti.

Adıgüzel de yaklaşık bir yıldır Özdemir'e görevinin hayırlı olmasını diledi.

Adıgüzel, ülkücü hareket olarak, Kars'ın gelişmesi, ilerlemesi, gençliğin iyi bir şekilde yetişmesi için mücadele ettiklerini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber