Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 27 Şubat 2022 - 10:13 Yorum: 0

Kars’a Şehir Hastanesi ihalesi 28 Mart’ta yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Kars'a yapılması planlanan 500 yataklı şehir hastanesi, 141 bin metre kare kapalı alana sahip, 107 yoğun...

Kars’a Şehir Hastanesi ihalesi 28 Mart’ta yapılacak

Kars Şehir Hastanesi'nin ihalesi 28 Mart'ta yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Kars'a yapılması planlanan 500 yataklı şehir hastanesi, 141 bin metre kare kapalı alana sahip, 107 yoğun bakım ünitesi, 30 bay, 30 bayan, 12'si çocuk olmak üzere toplam 72 adet müşahede yatağı, ayrıca Helikopter pisti ve 450 araçlık kapalı otoparkı bulunacak.

Projenin üzerinde 5 yıldır çalıştıklarını ifade eden Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç, yaşanan arsa problemini çözdüklerini, projeyi titizlikle takip ettiklerini belirttiler.

Arslan ve Kılıç, Kars'ın ve bölgenin daha kaliteli ve kapsamlı sağlık hizmeti almasını sağlayacak olan 500 yataklı Kars Devlet Hastanesinin ihalesinin 24 Aralık 2021 tarihinde yapıldığını; ancak o tarihlerde döviz kurundaki hareketlilik ve donanım malzemelerinin fiyatlarındaki ani yükseliş nedeniyle uygun teklif gelmediğini, bakanlık tarafından güncellenen maliyetlerle yeniden ihaleye çıkıldığını ve ihale tarihinin 28 Mart 2022 olarak belirlendiğini belirttiler.

Tam donanımlı olarak inşa edilecek modern Şehir Hastanesi'nin Kars'ta önemli bir eksikliği gidermiş olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber