Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Ekim 2016 - 14:23 Yorum: 0

Karşıyaka “Bir parke de sen koy” diyecek

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi, Selçuk Yaşar Spor Tesisleri'ne altyapı spor salonu yapmak için harekete geçti.

Karşıyaka “Bir parke de sen koy” diyecek

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi, Selçuk Yaşar Spor Tesisleri'ne altyapı spor salonu yapmak için harekete geçti. Spor salonu yapımı için "Bir parke de sen koy" sloganıyla bir kampanya düzenleyen şube yönetimi, tesisi önümüzdeki sezona yetiştirmeyi planlıyor.

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi, Selçuk Yaşar Spor Tesisleri'ne altyapı spor salonu yapmak için "Bir parke de sen koy" sloganıyla bir kampanya düzenledi. Kampanyanın Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda yapılan tanıtım toplantısına Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven'in yanı sıra, Karşıyaka Spor Kulübü 2. Başkanı Yener Eyüpoğlu ile şube yöneticileri Mert Erboy, İlter Köseoğlu, Murat Yılmaz, Egemen Dinçer ve Rasih Mardinçelebi katıldı.

Projeye sunulacak katkı bedelinin kulübün kuruluş yılı 1912'ye ithafen bin 912 TL'den başladığını söyleyen Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven, "Projenin uygulanması için camia büyüklerinden teknik destekler de isteyeceğiz. Şu anda projenin yüzde 30-40 seviyesini söz olarak aldık. Projeyi kısa sürede ayağa kaldıracak ve temelini atacağız" dedi.

Projenin yaklaşık maliyetinin 1,5 milyon TL olacağını ifade eden Ergüven, 10 bin, 25 bin, 50 bin ve 100 bin TL'lik sponsorluk paketlerinin de olduğunu belirterek, tüm Karşıyakalıların elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Spor Kulübün'nün 2017-2018 voleybol sezonuna yetiştirmeyi planladığı salonda, altyapı oyuncularının antrenman yapacağı alanın dışında, lisanslı ürünlerin satılacağı store, fitness merkezi ile soyunma odaları ve duşlar bulunuyor. Projede altyapı oyuncularının aileleri de unutulmadı. Çocuklarının antrenmanlarını izlemek isteyen aileler, tesis bünyesinde inşa edilecek kafeteryanın camlı bölümünden çalışmaları takip edebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber