Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Aralık 2017 - 13:38 Yorum: 0

Karşıyaka Hamsi Şöleni 10 yaşında

Karşıyaka Belediyesi'nin desteğiyle Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen Karşıyaka Hamsi Şöleni, 21-25 Aralık'ta gerçekleşecek.

Karşıyaka Hamsi Şöleni 10 yaşında

Karşıyaka Belediyesi'nin desteğiyle Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen Karşıyaka Hamsi Şöleni, 21-25 Aralık'ta gerçekleşecek. Bostanlı Pazaryerinde ziyaretçilerini ağırlayacak şölende, Pazar günü ücretsiz hamsi ikramı da yapılacak.

Bu yıl 10. kez kapılarını açmaya hazırlanan Hamsi Şöleni, Karşıyaka'da Karadeniz rüzgarları estirecek. Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından, Karşıyaka Belediyesi'nin desteği ve İZFAR Organizasyon'un işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, 21 Aralık Perşembe günü Bostanlı Pazaryerinde başlayacak.

5 gün sürecek şölende, hamsi ve yöresel tatların yanı sıra hediyelik ürünler de ziyaretçilerle buluşacak. Şölen kapsamında çeşitli organizasyon ve etkinlikler düzenlenecek. 24 Aralık Pazar günü ziyaretçilere ücretsiz hamsi ikramı yapılacak. İkramların yanı sıra Karadeniz dansları ve konserler de şölene renk katacak.

"Birlik ve beraberlik için"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Her yıl yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz bu şölen; insanlarımızın birbirinden ayrıştırıldığı, ortak değerlerimizin yok edilmeye çalışıldığı günümüzde, birlik ve beraberlik mesajı vermek için de oldukça önemli. Sadece Karadenizlileri değil, tüm İzmirlileri bu coşkuya ortak olmaya çağırıyoruz" dedi.

Karşıyaka Hamsi Şöleni 10 yaşında

Karşıyaka Hamsi Şöleni 10 yaşında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber