Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Ekim 2014 - 21:08 Yorum: 0

Karşıyaka Spor Kulübü'nün markalarına haciz işlemi

Kulübün eski basketbol oyuncusu Evren Büker'in alacağına karşılık yapılan başvuruyla markalara haciz işlemi uygulandı

Karşıyaka Spor Kulübü'nün markalarına haciz işlemi

İZMİR (AA) - Karşıyaka Spor Kulübü'nün markalarına, eski basketbol oyuncusu Evren Büker'in alacağı için yaptığı başvuru nedeniyle haciz işlemi uygulandığı bildirildi.

Evren Büker'in avukatı Gürsel Devrim İyim, yaptığı açıklamada, müvekkilinin alacağı nedeniyle gerçekleştirilen başvurular neticesinde, İstanbul 29. İcra Dairesi tarafından kulübün 4 tescilli markasına haciz işleminin uygulandığını kaydetti.

Hazırlanan bilirkişi raporuna göre "Karşıyaka Spor Kulübü", "100. yıl KSK" ve "Kaf Sin Kaf" markalarına toplam 10 milyon, "35 1/2" markasına ise 10 bin lira kıymet biçildiğini kaydeden İyim, bu değerleri çok yüksek buldukları için itiraz edeceklerini, kulübün de buna itiraz hakkının olduğunu söyledi.

İyim, kulübün Evren Büker'e borcunun faizlerle yaklaşık 150 bin lirayı bulduğunu, bunun ödenmesi halinde haciz işleminin kaldırılacağını, aksi takdirde açık arttırmayla bu markaların satılacağını da sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber