Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 15 Haziran 2020 - 17:13 Yorum: 0

Karşıyaka Voleybol’da ayrılık

Karşıyaka Spor Kulübü, 4 sezondur Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörlük görevini üstlenen Tamer Çamlıbel ile karşılıklı anlaşarak yollarının...

Karşıyaka Voleybol’da ayrılık

Karşıyaka Spor Kulübü, 4 sezondur Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörlük görevini üstlenen Tamer Çamlıbel ile karşılıklı anlaşarak yollarının ayrıldığını açıkladı.

Karşıyaka Spor Kulübü, Kadın Voleybol A Takımı'nın dört sezondur başında yer alan ve sözleşmesi sona eren Tamer Çamlıbel ile sözleşme yenilemedi. Çamlıbel ile karşılıklı anlaşılarak kararın alındığını açıklayan kırmızı-yeşillilerde Voleybol Şubesi Başkanı Serkan Ergüven de ayrılıkla ilgili bir açıklama yaptı.

Çamlıbel'e emeklerinden dolayı teşekkür edildi

Ergüven açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren omuz omuza büyük bir mücadele içine girdiğimiz; "Altyapımız Her şeyimiz" felsefemizin mimarı, Dr. Tibet Kızılcan Voleybol Salonu projemizde desteğiyle şube yönetimimize güç veren; tecrübesi, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve karakteriyle bizlere ve kulübümüze çok şeyler katan Tamer Çamlıbel'e verdiği emeklerden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki spor hayatında başarılar dileriz."

Karşıyaka Voleybol’da ayrılık

Karşıyaka Voleybol’da ayrılık

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber