Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Kasım 2014 - 18:28 Yorum: 0

- Karşıyaka'da Altınordu maçı hazırlıkları

Teknik Direktör Şimşek: "Bizim için önemli bir maç, galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz"

- Karşıyaka'da Altınordu maçı hazırlıkları

MANİSA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Karşıyaka'nın teknik direktörü Yusuf Şimşek, Altınordu ile yapacakları maçına özel önem verdiklerini, galip gelerek galibiyet serisine devam etmek istediklerini söyledi.

Karşıyaka, cumartesi günü Manisa'da oynayacakları Altınordu maçı hazırlıkları için Turgutlu’da kampa girdi.

Yeşil Kırmızılı ekip, gribal enfenksiyon geçiren Ofoedu dışında tam kadro ilk antrenmanlarını teknik direktör Yusuf Şimşek nezaretinde gerçekleştirdi.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan Şimşek, cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynayacakları Altınordu maçı hazırlıkları için, Turgutlu'da kampa girdiklerini belirterek, "Manisa'da antrenman yapacak saha bulamadık. Bunun için Turgutlu'ya geldik. Bizleri kabul eden, bizlere kapılarını açan Turgutluspor Kulübüne ve Başkanı Adnan Demirel’e, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e ve değerli büyüklerime teşekkür ediyorum” dedi.

Ege derbisinin zorlu geçeceğini söyleyen Şimşek, "Bizim için önemli bir maç. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Her şeyden önce centilmence geçmesini istiyorum. Altınordu genç, koşan ve agresif bir takım. Maçı onlardan daha çok isteyeceğiz. İnşallah kazanan taraf biz olacağız” diye konuştu. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber