Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 10:08 Yorum: 0

Karşıyaka’da Festival Konserleri İptal Edildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen çatışmada ve helikopter kazasında 8 askerimizin şehit düşmesi nedeniyle, Karşıyaka Çiçek Festivali kapsamındaki...

Karşıyaka’da Festival Konserleri İptal Edildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen çatışmada ve helikopter kazasında 8 askerimizin şehit düşmesi nedeniyle, Karşıyaka Çiçek Festivali kapsamındaki konserler iptal edildi.

Karşıyaka Belediyesi, Çiçek Festivali kapsamında yapılacak konserleri iptal etti. Bostanlı Pazaryeri'nde bugün başlayan ve 16 Mayıs'a kadar devam edecek festivalde; Nev, Cenk Bosnalı ve Ali Çakar'ın konser vereceği duyurulmuştu. Ancak bu sabaha karşı Hakkari Çukurca'dan gelen 8 askerimizin şehit olduğu haberleri nedeniyle, konser programları durduruldu, açılış töreni gerçekleştirilmedi.

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

"Bugün yine canlarımızı teröre kurban verdik" diyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Çukurca'da teröristlerle çıkan silahlı çatışmada 6 askerimiz; ardından meydana gelen helikopter kazasında da 2 pilotumuz şehit düştü. Vatanları için kahramanca mücadele eden, bu topraklar için canlarını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Festival konserlerimizi şehitlerimize saygı adına iptal ettik. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber