Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Nisan 2018 - 16:28 Yorum: 0

Karşıyaka’ya kayyum talebine ret

Matematiksel olarak TFF 3. Lig'e düşmesi kesinleşen Karşıyaka'nın eski başkanı Mutlu Altuğ'un genel kurul kararlarının iptali ve genel kurul kararlarının...

Karşıyaka’ya kayyum talebine ret

Matematiksel olarak TFF 3. Lig'e düşmesi kesinleşen Karşıyaka'nın eski başkanı Mutlu Altuğ'un genel kurul kararlarının iptali ve genel kurul kararlarının yeni yönetim kurulunca uygulanmasının tedbiren durdurularak kayyum tayin edilmesi talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Karşıyaka'nın geçmiş dönem başkanı Mutlu Altuğ'un Karşıyaka Spor Kulübü Derneği aleyhine Karşıyaka 1. Asliye Hukuk Mahkemesine açtığı, genel kurul kararlarının iptali ve genel kurul kararlarının yeni yönetim kurulunca uygulanmasının tedbiren durdurularak kayyum tayin edilmesine ilişkin tedbir talebi mahkeme tarafından reddedildi. Talebin usule, yasaya ve dosya kapsamına aykırı bulunduğundan reddedildiği ifade edilirken, Karşıyaka yönetimi ise yaptığı açıklamada, "Karşıyaka Spor Kulübü'nün menfaatlerinden ödün vermeden görevimizin başında olduğumuzu camiamızın bilgisine sunarız" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber