Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Karsspor-Serhat Ardahanspor karşılaşması

KARS (AA) - Valilik, 1 Mart Pazar günü Kars Atatürk Stadında Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 18. haftasında 2. grupta mücadele eden Karsspor - Serhat Ardahanspor maçında yaşanan kötü tezahüratlar...

Karsspor-Serhat Ardahanspor karşılaşması

KARS (AA) - Valilik, 1 Mart Pazar günü Kars Atatürk Stadında Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 18. haftasında 2. grupta mücadele eden Karsspor - Serhat Ardahanspor maçında yaşanan kötü tezahüratlar nedeniyle yaşanan olaylara ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, iki komşu ve kardeş kentin takımları arasındaki karşılaşmayı, takımlarına destek amacıyla, Kars Valisi Günay Özdemir, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve Ardahan Emniyet Müdürü Selami Hüner'in seyircilerle izlediği anımsatıldı.

Karsspor'un karşılaşmayı kazanmasına rağmen kendini bilmez küçük bir taraftar gurubunun sahaya yabancı madde attığı ve kötü tezahüratta bulunduğu, bu tarz holigan tavırların Kars'a ve Karsspor'a zarar verdiği ifade edildi.

Bu ahlaksızlığa sebep olan sorumlular hakkında gerek federasyon, gerekse adli ve idari alanda soruşturmaların başlatıldığı kaydedilen açıklamada, olaylara sebep olanların en ağır şekilde cezalandırılacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber