Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

Karsspor-Serhat Ardahanspor maçının ardından

Kars'ta oynan maçta küfürlü tezahürat yapan taraftarların tespit edilmesi için kamera kayıtları inceleniyor

Karsspor-Serhat Ardahanspor maçının ardından

KARS (AA) - Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından, Karsspor-Serhat Ardahanspor maçında küfürlü tezahürat yapan taraftarların tespit edilmesi için kamera kayıtlarının incelendiğini bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 1 Mart Pazar günü Atatürk Stadı'nda, Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 18. haftasında ikinci grupta mücadele eden Karsspor ile Serhat Ardahanspor'un karşılaştığı anımsatıldı.

Maç esnasında her iki kulüp taraftarlarından küfürlü tezahürat yapanlar hakkında güvenlik güçleri tarafından çekilen kamera kayıtlarının üzerinde gerekli incelemelerin devam ettiği belirtilen açıklamada, küfürlü tezahürat yaptıkları tespit edilenler hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında adli ve idari işlemler yapılacağı vurgulandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber