Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Ekim 2017 - 15:08 Yorum: 0

Kars’ta 1 kişi aracında ölü bulundu

Olay Kars-Boğazköy yol ayrımında meydana geldi. Boğazköy Yol ayrımında bulunan dağlık arazide sahipsiz araç gören vatandaşlar durumu polise ve 112'ye...

Kars’ta 1 kişi aracında ölü bulundu

Kars'ta, aracında kalp krizi geçiren bir kişi hayatını kaybetti.

Olay Kars-Boğazköy yol ayrımında meydana geldi. Boğazköy Yol ayrımında bulunan dağlık arazide sahipsiz araç gören vatandaşlar durumu polise ve 112'ye bildirdi. Olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri yaptıkları incelemede araç içerisinde bir kişin olduğunu tespit etti. Yapılan incelemede yüz üstü yatan 1954 doğumlu L.A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra durumu savcı ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine savcı ve jandarma ekiplerini bekleyen polis, olay yerinde bulunan yabancı uyruklu C.B.'yı ise gözaltına aldı.

Öte yandan polis, L.A.'nın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruyor.

Kars’ta 1 kişi aracında ölü bulundu

Kars’ta 1 kişi aracında ölü bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber