Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Nisan 2015 - 12:43 Yorum: 0

Kars'ta, ''Ermeni Tehciri-100. Yılında Gerçekler'' paneli

KARS (AA) - Arpaçay ilçesinde "Ermeni Tehciri-100. Yılında Gerçekler" konulu panel düzenlendi.Arpaçay Kaymakamlığınca düzenlenen panel öncesi, Kaymakam Faruk Erdem, Belediye Başkanı Erçetin...

Kars'ta, ''Ermeni Tehciri-100. Yılında Gerçekler'' paneli

KARS (AA) - Arpaçay ilçesinde "Ermeni Tehciri-100. Yılında Gerçekler" konulu panel düzenlendi.

Arpaçay Kaymakamlığınca düzenlenen panel öncesi, Kaymakam Faruk Erdem, Belediye Başkanı Erçetin Altay ve katılımcılar, Büyükçatma köyünde Ermeni çetecileri tarafından şehit edilen Türkler için yaptırılan şehitlik anıtını ziyaret ederek, dua okudu.

Ardından Arpaçay Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde devam eden programda, Küçükçatma köyünde yapılan kazılarda Türklere ait ortaya çıkan bulgular katılımcılara izletildi.

Daha sonra Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Selçuk Ural, Yrd. Doç. Dr. Yaşar Kop, Yrd. Doç. Dr. Nebahat Aslan ve Yrd. Doç. Dr. Gökay Durmuş, ''Ermeni Tehciri-100. Yılında Gerçekler'' konulu panelde sunum yaptı.

Panel sonunda Erdem, katılımcılara teşekkür belgesi verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber