Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 15:53 Yorum: 0

Kars'ta iç giyim konfeksiyon makineci kursu açılacak

KARS (AA) - Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nce iç giyim konfeksiyon makineci kursu açılacak.Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, bir tekstil firmasıyla açılacak 100 kişilik yüzde...

Kars'ta iç giyim konfeksiyon makineci kursu açılacak

KARS (AA) - Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nce iç giyim konfeksiyon makineci kursu açılacak.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, bir tekstil firmasıyla açılacak 100 kişilik yüzde 50 istihdam garantili kursun ilk kez kent için bir ilk olacağı belirtildi.

İl Müdürü Yusuf Bulut da kursun öncelikli amacının meslek edindirme olduğunu ifade ederek, kursun 128 gün süreceğini söyledi.

Kursa katılan 100 kursiyerden başarılı olacak 50'sinin istihdam edileceğini ifade eden Bulut, "Tekstil sektöründe ilimizdeki vatandaşlarımıza yeni meslek edindirip, iş sahibi olmalarına yardımcı olacak. Kursun diğer sektörlere de öncülük etmesi temennisinde bulunuyorum" dedi.

Kurs için başvurular, 23-31 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılabilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber