Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2015 - 09:43 Yorum: 0

Kars'ta kar temizliği

KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kar yağışının ardından belediye ekipleri küreme çalışması başlattı.Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, ilçenin yerleşim...

Kars'ta kar temizliği

KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kar yağışının ardından belediye ekipleri küreme çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, ilçenin yerleşim birimi olarak 2 bin 200 rakıma sahip olması, kış mevsiminin çok uzun ve ağır şartlarda geçmesi nedeniyle belediye olarak karla mücadeleye büyük önem verdiklerini söyledi.

Belediye ekiplerinin 6 ay süresince gece gündüz demeden çalıştığını belirten Toksoy, şunları kaydetti:

"Nisan ayına yaklaştığımız bu günlerde biz hala karla mücadele ve buz temizliği yapıyoruz. Cadde ve sokaklarda kar temizliği, çatılardan sarkan buz sarkıtları ve kaldırımlardaki buz kütlelerini iş makineleri ve işçilerimizin el emeği ile kamyonlara yükleyerek şehir dışına taşıyoruz. Bu da belediyemiz bütçesine büyük bir mali külfet getiriyor. Karla mücadelede 30 işçi, 4 kepçe, 1 greyder, 6 kamyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bölgemizin şartları çok ağır ancak mecburen bunları yapmak, vatandaşlarımıza hizmet etmek zorundayız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber