Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

Kars'ta üniversite öğrencisinin hayatını kaybetmesi

KARS (AA) - Kafkas Üniversitesi Kredi Yurtlar Kurumunda kalan ve nefes darlığı çeken bir öğrencinin hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetmesine ilişkin, arkadaşları basın açıklaması...

Kars'ta üniversite öğrencisinin hayatını kaybetmesi

KARS (AA) - Kafkas Üniversitesi Kredi Yurtlar Kurumunda kalan ve nefes darlığı çeken bir öğrencinin hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetmesine ilişkin, arkadaşları basın açıklaması yaptı.

Üniversite yerleşkesinde toplanan bir grup öğrenci, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu kız öğrenci yurdu Paşaçayırı yerleşkesinde rahatsızlanarak hastaneye götürülürken hayatını kaybeden Safinaz Öretmen'in ölümünde ihmal olduğunu öne sürdü. 

Gurup adına açıklama yapan Rabia Aymaz, ''Kardeşimize gelinlik yakışırken, kefen giydirdiler. Yurtta revir ya da sağlık personeli bulunmadığı için hiçbir şekilde müdahalede bulunamadık'' dedi.

Yurtta yaşadıkları sıkıntıları da dile getiren Aymaz, yetkililerin konuyla ilgilenmelerini istedi.

Ardından, yurtlardan şehir merkezine yürüyüş yapmak isteyen gruba polis izin vermedi. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, öğrencilerin yurtlarına dönmelerini istedi.

Bir süre oturma eylemi yapan öğrenciler, Kafkas Üniversitesi öğretim üyelerinin iknası sonucu olaysız dağıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber