Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Ağustos 2016 - 00:53 Yorum: 0

Kartal:" Bazı oyuncularımızla anlaştık ancak bölgesel sorunlar yüzünden bu oyuncular gelmedi"

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek 2. haftayı galibiyetle kapattı.

Kartal:' Bazı oyuncularımızla anlaştık ancak bölgesel sorunlar yüzünden bu oyuncular gelmedi'

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek 2. haftayı galibiyetle kapattı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşmadan galip ayrıldıkları ve iyi mücadele ettikleri için sevindiklerini söyledi.

Elde edilen 3 puanın kendilerini sevindirdiğini ve transferlerde bölgesel sorunların yaşandığını için sıkıntılara düştüklerini söyleyen Kartal, "Öncelikle bu maça gelene kadar aramıza geç katılan oyuncularımız var. Her hafta onları takıma kazandırmayı düşünüyoruz. Bir taraftan transfer çalışmalarımız var. Bazı oyuncularımızla anlaştık ancak bölgesel sorunlar yüzünden bu oyuncular gelmedi. En zor şartlar altında olan bizim takımımız. Bunları yapamadığımız için genç oyuncuları oynattık. Buna rağmen oyuncularımızın yaptığımız analizler sonucunda hepsini yakından takip ediyoruz. Tamamen bilimsel bir çalışma içerisindeyiz. Oyuncularımızın hepsi ellerinden gelenin en iyisini ortaya koydu. İlk yarıda girdiğimiz pozisyonlar oldu. İkinci yarıya iyi başladık. Rakip takımımız da iyi oynadı ama girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Maçın sonlarında iyi mücadele ettik. Oyunlarımızdan Orkan'ın son dakikalarında girdiği pozisyonda kendi çabasıyla attığı bir gol var ve bu golle 3 puana kavuştuk. Takımımıza ve şehrimize bu galibiyet hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber