Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Mayıs 2020 - 10:18 Yorum: 0

Kartal Belediyesi kreş kayıtları, haziranda başlıyor

Kartal Belediyesi kreşleri, 2020-2021 eğitim-öğretim yılına merhaba demeye hazırlanıyor.

Kartal Belediyesi kreş kayıtları, haziranda başlıyor

Kartal Belediyesi kreşleri, 2020-2021 eğitim-öğretim yılına merhaba demeye hazırlanıyor. Kreşlere öğrenci kayıtlarının ön başvuruları, 1-12 Haziran 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin; bünyesinde en fazla kreş barındıran belediyesi olmasının yanı sıra; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in öncülüğünde çocukları; bilim, sanat, kültür, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında yetiştiren Kartal Belediyesi'nin yeni dönem kreş kayıtları başlıyor. Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında, minik öğrencileriyle yine dopdolu bir eğitim yılına hazırlanıyor.

Ön Başvurular Belediyenin İnternet Sitesinde

Kreşlere kayıt için yapılacak ön başvurular; 1-12 Haziran 2020 tarihleri arasında, https://e-belediye.kartal.bel.tr/Kres/KresBasvuru.aspx üzerinden online olarak gerçekleştirilecek, bu tarihler arasında yapılmayan başvurular geçerli olmayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber