Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Eylül 2016 - 11:18 Yorum: 0

Kartal Belediyesi kreşlerinde veli bilgilendirme toplantısı yapıldı

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü'ne bağlı 11 kreşte bulunan öğrencilerin velileri ile yeni eğitim ve öğrenim yılının başlaması üzerine bilgilendirme...

Kartal Belediyesi kreşlerinde veli bilgilendirme toplantısı yapıldı

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü'ne bağlı 11 kreşte bulunan öğrencilerin velileri ile yeni eğitim ve öğrenim yılının başlaması üzerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kartal Belediyesi bünyesinde hizmet veren 11 kreşte öğrenim gören öğrencilerin velileri ile bir araya gelen Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, Kartal Belediyesi kreşleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin hangi eğitimleri alacağı ve hangi branş derslerine katılacaklarına değinen Dipşar, dikkat edilmesi gereken hususlar ve öğrencilerin güvenlikleri konusunda velilerle hassasiyetlerini paylaştı. Dipşar, toplantının sonunda öğrenci velilerinin sorularını da ayrıntılı bir şekilde yanıtladı.

Yapılan bilgilendirme toplantısının ardından Pedagog Meliha Ersoy, velilere "Kreşe adaptasyon" konulu seminer verdi. Ersoy, öğrencilerin kreşe adaptasyonu konusunda velilerin dikkat etmesi gerekenleri anlattı ve velilerin merak ettiği sorulara yanıt verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber