Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Kasım 2014 - 00:33 Yorum: 0

Kartal bir üst turda

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Asteras ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, grupta bir maçı kalmasına rağmen 2. tura yükselmeyi garantiledi.

Kartal bir üst turda

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Asteras ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, grupta bir maçı kalmasına karşın 2. tura yükselmeyi garantiledi. 

Gruptan çıkmak için bir puan alması yeterli bulunan Beşiktaş, karşılaşmaya kontrollü başladı. İlk 10 dakikada pas yapmakta zorlanan Beşiktaş, 15. dakikada Gökhan Töre'nin asistiyle Demba Ba'nın şık vuruşundan golü buldu. Golden sonra oyun kontrolünü eline dal siyah-beyazlılar, Demba Ba ile bir de önemli pozisyonu değerlendiremedi. Beşiktaş, soyunma odasına tek golle üstün gitti.

Avrupa'da yoluna devam edebilmek için şansını son maça taşımak dileyen Asteras, ilk 10 dakika rakip sahada baskılı başladı ve 5. dakikada bir topu direkten döndü. Demba Ba'nın golünden sonra sahada istediğini yapamayan Yunan temsilcisi, orta piyasa üstünlüğünü yüzde yüz rakibine kaptırdı ve ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.

5. dakikada ceza piyasası arasında Fernandez'in şutunda üst direğe çarpan top kale çizgisine düştü. Kaleci Cenk, topu denetim etti.

15. dakikada Beşiktaş öne geçti. Gökhan Töre'nin soldan savunmanın arkasına attığı pasda, ceza sahasında topa gelişine vuran Demba Ba, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1.

23. dakikada Veli Kavlak'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Olcay Şahan, uygun haldeki Demba Ba'ya topu çıkardı. Demba Ba, kale piyasası arasında uygun vaziyette topu anlamsız kale yerine üstte dışarı attı.

Karşılaşmanın ilk yarısında öteki mühim pozisyon olmadı ve siyah-beyazlılar soyunma odasına 1-0 öne gitti.

ETİKETLER: Kartal , bir , üst , turda
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber