Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Mayıs 2017 - 04:08 Yorum: 0

Kartal’da Hastane Kantinine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Kartal'da Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Semiha Şakir Kadın ve Çocuk Hastalıkları Klinikleri bahçesindeki kantine kimliği belirsiz bir kişi tarafından...

Kartal’da Hastane Kantinine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Kartal'da Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Semiha Şakir Kadın ve Çocuk Hastalıkları Klinikleri bahçesindeki kantine kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayda kantin çalışanı bir kişi bacağından yaralandı.

Olay saat 00.30 sıralarında Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Semiha Şakir Kadın ve Çocuk Hastalıkları Klinikleri bahçesindeki kantinde meydana geldi. İddialara göre silahlı bir kişi hastane kantinine gelerek kantin çalışanlarına ateş açtı. O sırada kantin çalışanı Üzeyir Onurme (40) bacağından yaralandı. Silahlı saldırgan daha sonra dışarı çıkarak 4-5 el daha ateş ettikten sonra araca binip olay yerinden hızla uzaklaştı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Onurme'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri kantin çevresine şerit çekerek inceleme yaptı. Olayın kantindeki hesap yüzünden çıktığı iddia edildi.

Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber