Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 11:03 Yorum: 0

Kartal’da mahalle birim başkanları ve meclis üyeleri toplantıda bir araya geldi

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, mahalle birim başkanları ve meclis üyeleri ile Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır Alanı'nda...

Kartal’da mahalle birim başkanları ve meclis üyeleri toplantıda bir araya geldi

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, mahalle birim başkanları ve meclis üyeleri ile Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır Alanı'nda bir araya geldi.

Kartal'da her ay yapılan "Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleri Toplantısı'nın bir yenisi daha gerçekleştirildi. Toplantıya, Kartal Belediye Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan'ın yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanları; Haydar Oğuz, Özbey Pekşen, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Sema Demirhisar ve mahalle birim başkanları katıldı.

Hacıbektaş Belediyesi'nden "Kartal Meydanı'

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Öncelikle Hacıbektaş Belediyesi, çok güzel bir çalışmayı hayata geçirdi, bundan biraz bahsetmek istiyorum. Hacıbektaş Belediyesi, Kartal Belediyesi'nin de çevresel bakımı ile destek verdiği bir meydan projesini hayata geçirdi, meydan bitti, Hacıbektaş Belediyesi oraya Kartal Meydanı ismini verdi. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz'ün katılımıyla gerçekleşecek etkinlikte siz değerli mahalle birim başkanları ile orada olacağız. Kartal Belediyesi Başkan Vekili olarak Hacıbektaş Belediyesi'ne teşekkür ediyorum."

Fidan'dan sonra sözü alan Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç ise şunları dile getirdi: "Dün güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda güzel öneriler aldık, bu önerileri dikkate alacağımızı söylemeliyim. Bu toplantılar bizim için çok önemlidir. Mahallelerimizdeki sorunları dile getirerek belediyenize bu konuda yardım ediyorsunuz. Belediyemiz de diyalog yöntemi ile mevcut sorunları çözerek halkımızı mutlu ediyor. Ne mutlu bize…"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber