Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 13 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Kartalkaya'da kar yağışı

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar yağışı aralıklarla devam ediyor

Kartalkaya'da kar yağışı

BOLU (AA) - Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da başlayan kar yağışı, turizmcilerin yüzünü güldürdü.

Kayak merkezine günübirlik ve konaklamak için gelen tatilciler, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. Yerli ve yabancı turistler, kar kalınlığının 2 metreyi geçtiği pistlerde kayak yaparak tatilin keyfini çıkartıyor. 

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı, AA muhabirine, bu yıl etkili olan kar yağışının Türkiye'de bulunan kayak merkezlerini sevindirdiğini söyledi.

Tatilcilerin kayak merkezlerine ilgisinin devam ettiğini belirten Avcı, "Doluluk oranımız hafta içi yüzde 60, hafta sonu ise yüzde 100. Kar yağışı kayak için uygun. Sezonu nisan ayının ilk haftasına kadar sürdürmek istiyoruz" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber