Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ekim 2020 - 15:53 Yorum: 0

Kartallı Kazım ölümünün 60. yıl dönümünde mezarı başında anılacak

Kartal Belediyesi, "Kartallı Kâzım" olarak tanınan Kuva-yi Milliye Kahramanı İbrahim Göleber'i ölümünün 60. yılında mezarı başında düzenlediği...

Kartallı Kazım ölümünün 60. yıl dönümünde mezarı başında anılacak

Kartal Belediyesi, "Kartallı Kâzım" olarak tanınan Kuva-yi Milliye Kahramanı İbrahim Göleber'i ölümünün 60. yılında mezarı başında düzenlediği tören ile anacak.

Nazım Hikmet'in şiirlerinde "Kartallı Kâzım" olarak sembolleştirdiği, Kuva-yi Milliye Kahramanı İbrahim Göleber, Kartal Belediyesi'nin organizasyonuyla, 60. ölüm yıl dönümünde mezarı başında anılacak.

İbrahim Göleber'i anma töreni, Yayalar Mezarlığı'ndaki mezarı başında 1 Kasım Pazar günü saat 12.00'de yapılacak. Anma törenine katılacak vatandaşlar için Kartal Belediyesi Hizmet Binası önünden 1 Kasım Pazar günü saat 11.00'de araç kaldırılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber