Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 15:43 Yorum: 0

Kartallı Minik Karateci Armina Erkan madalyaya doymuyor

Kartal Belediyespor'un 9 yaşındaki karate sporcusu Armina Erkan, madalyaya doymuyor.

Kartallı Minik Karateci Armina Erkan madalyaya doymuyor

Kartal Belediyespor'un 9 yaşındaki karate sporcusu Armina Erkan, madalyaya doymuyor. 4-7 Ağustos tarihleri arasında Erzurum 13. Palandöken Karate Turnuvası'nda gümüş ve bronz madalya kazanan Armina, bu kez Denizli'den 2 altın madalyayla döndü.

19-21 Ağustos 2016'da Denizli Pamukkale'de düzenlenen "3. Dekai-do İller Arası Karate Turnuvası'na katılan Armina Erkan, 2007-2008 Bayan Kata ve 2007-2008 Bayan 35 kilogram kategorilerinde rakiplerini eleyerek şampiyon oldu ve 2 altın madalya kazandı.

Katıldığı birçok turnuvada elde ettiği derecelerle dikkat çeken Armina Erkan, Denizli'de aldığı son şampiyonlukla, 5 yaşından bu yana ter döktüğü karate sporunda 45'i altın, 7'si gümüş ve 6'sı bronz olmak üzere 56 madalyanın sahibi oldu.

İlk tebrik Başkan Altınok Öz'den

Gençlerin ve çocukların spor yapmalarını sağlayacak projelere her zaman öncelik tanıyan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, son kazandığı iki altın madalyayla kendisini ziyaret eden Armina Erkan'ı büyük bir sevinçle tebrik etti. Başkan Altınok Öz, "Kartal'dan yetişen, yaşı küçük ama başarıları büyük sporcumuz Armina'yla gurur duyuyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber