Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 15:48 Yorum: 0

Kartallı Öğrencilerden Renkli Dayanışma

Kartal'da öğrenciler, harçlıklarından biriktirip aldıkları boyalarla sınıflarının duvarına kuş desenleri çizdi.

Kartallı Öğrencilerden Renkli Dayanışma

Kartal'da öğrenciler, harçlıklarından biriktirip aldıkları boyalarla sınıflarının duvarına kuş desenleri çizdi.

Kartal Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri örnek bir dayanışmaya imza attı. Öğrenciler, "Renkli Sınıf Projesi" kapsamında harçlıklarından biriktirip aldıkları boyalarla sınıflarının duvarına kuş desenli resim çizerek hayallerini duvara yansıttı.

'Renkli Sınıf Projesi" kapsamında hayallerindeki renk ve desenleri duvarlarına yansıtmak isteyen 11-A-AND sınıfı öğrencileri, kendi aralarında biriktirdikleri harçlıklarla boya alarak 3 ay süren örnek bir çalışmaya imza attı. Hedeflerinin bütün sınıflarda bu tarz çizimler yapmak olduğunu belirten 11-A-AND sınıfının öğretmeni Özlem Duman, "Öğrencilerim ders saatlerinden arta kalan zamanda bu örnek çalışmayı gerçekleştirdi. 3 aylık bir çalışmanın neticesinde hayallerindeki kuş desenli resim orta çıktı. Öğrenciler tüm malzemeleri kendi harçlıklarından ayırdıkları paralar ile aldı. Hedefimiz bütün sınıflarda bu tip çizimler yaparak sınıf ortamını renklendirmek ve öğrencilerimizin motive olacağı sınıflar oluşturmak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber