Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 11:08 Yorum: 0

Kartepe Belediyesi Camilere çevre düzenlemesi yapıyor

Kartepe Belediyesi ibadethanelerin eksikliklerinin giderilmesinin yanı sıra, camilerin mimari yapısına uygun çalışmaları ile de cami cemaatinin takdirini...

Kartepe Belediyesi Camilere çevre düzenlemesi yapıyor

Kartepe Belediyesi ibadethanelerin eksikliklerinin giderilmesinin yanı sıra, camilerin mimari yapısına uygun çalışmaları ile de cami cemaatinin takdirini toplayarak çevre düzenlemesi yapıyor.

Kartepe Belediyesi ibadethanelere yönelik çevre düzenlemeleri çalışmalarını mahalle statüsüne kavuşan köylerde de aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Sultaniye Köy Cami çevre düzenlemeleri kapsamında yürüttüğü çalışmaları cami mimarisine uygun düzenlemelerle caminin görselliğine ayrı bir güzellik katmış oldu. Cami çevresini dekoratif çevre duvarı ve cami bina çevresinde de taş kaplaması yapan ekipler, 650 metrekarelik alanda sert zeminde dekoratif baskı beton çalışması ile dış görünüşünü de güzelleştirdi.

Eski görüntü kirliliğinin önüne geçen çevre düzenlemesi kapsamında ekipler, şadırvanın sundurması yanında cami mimarisine uygun ferforje kapılarla cami girişlerini de kontrol altına aldı. Peyzaj çalışmaları çerçevesinde yeşil alana ağaç takviyesi yapan ekiplerin çalışması cami cemaati ve mahalle sakinleri tarafından da beğeniyle karşılandı.

Suadiye mahallesi Okçapınar Cami girişlerine de ferforje kapı yapan ekipler, Kartepe genelinde mahalle statüsüne kavuşan köyleri de kapsayan ve takdir gören çevre düzenlemesi çalışmalarına iş programı dahilinde devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Camilere çevre düzenlemesi yapıyor

Kartepe Belediyesi Camilere çevre düzenlemesi yapıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber