Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 20 Ekim 2017 - 12:48 Yorum: 0

Kartepe Belediyesi sıcak yemek ihalesi yaptı

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 2018 yılı muhtaç ve yaşlı kişiler ile cenaze evlerine yemek alımı ve dağıtımı hizmeti alımı işi...

Kartepe Belediyesi sıcak yemek ihalesi yaptı

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 2018 yılı muhtaç ve yaşlı kişiler ile cenaze evlerine yemek alımı ve dağıtımı hizmeti alımı işi ihalesi yaptı.

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 2018 yılı muhtaç yaşlı kişiler ile cenaze evlerine yemek alımı ve dağıtımı hizmeti alımı işi ilgili ihale belediye toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihale edildi. Ruhsat ve Denetim Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı Semra Begeç başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen ihalede tarafından ihaleye 6 teklif verildi.

Verilen tekliflerin açıklanması ardından ihale komisyonu başkanı tekliflerin incelenmesi için ihalenin birinci oturumunu sona erdirdi.

Kartepe Belediyesi sıcak yemek ihalesi yaptı

Kartepe Belediyesi sıcak yemek ihalesi yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber