Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 18:43 Yorum: 0

Kartepe Belediyesi’nde İhale Yapıldı

Kartepe Belediyesi tarafından lastik alım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Kartepe Belediyesi’nde İhale Yapıldı

Kartepe Belediyesi tarafından lastik alım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, hizmet araçlarında ve iş makinelerinde kullanılmak üzere lastik alımı mal alım işi ile ilgili ihalesini, Emlak ve İstimlak Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı İlknur Şakar başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce talep edilen hizmet araçlarında ve iş makinelerinde kullanılmak üzere lastik alımı mal alım işi ile ilgili ihale belediye toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihale edildi.

Yaklaşık maliyeti 276 bin 934 TL olan ihale için 3 firma teklif verdi. Verilen tekliflerin açıklanması ardından ihale komisyonu başkanı tekliflerin incelenmesi için ihalenin birinci oturumunu sona erdirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber