Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Yerel 23 Ağustos 2016 - 15:13 Yorum: 0

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri, Çocuk Hakları Okulunda

Kartepe Belediyesi, darbe girişiminin ardından çocukların olumsuz etkilenmemesi amacıyla sosyal faaliyetlerine hız verdi.

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri, Çocuk Hakları Okulunda

Kartepe Belediyesi, darbe girişiminin ardından çocukların olumsuz etkilenmemesi amacıyla sosyal faaliyetlerine hız verdi.

Kartepeli çocukların darbe teşebbüsü ve terör olaylarından olumsuz etkilenmemesi için Kartepe Belediyesi, eğitici ve eğlendirici sosyal etkinlerini hızlandırarak devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri'nin son durağı, İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hizmet verilen "Çocuk Hakları Okulu" oldu. Kartepe Belediyesi Ak Şemsettin, Mimar Sinan ve Ömer Seyfettin Bilgi Evleri öğrencileri çocuk hakları okulunda bir günlük eğitim alarak, temel hak ve özgürlükler konusunda bilgi sahibi oldu. Çocuk Hakları Okulu Eğitim Uzmanı Hatice Artul'un verdiği eğitimde, Bilgi Evi çocuklarına hukuk devleti olmanın temel ilkeleri, insani temel hak ve özgürlükler anlatılarak, çocukların da bir birey oldukları, her insan gibi bazı hakları ve sorumlulukları olduğunun altı çizildi. Görevleri ve haklarını öğrenerek, bilinçli gelecek nesillerin yetişmesine katkı veren eğitim programı, çocukların yaş ve algı düzeyine göre veriliyor.

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri, Çocuk Hakları Okulunda

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri, Çocuk Hakları Okulunda

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber