Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 15:08 Yorum: 0

Kartepe Kızılay’dan Başkan Üzülmez’e ziyaret

Kartepe İlçesi Kızılay Şube Başkanı Osman Kocaman ve yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin ziyaret ettiler.

Kartepe Kızılay’dan Başkan Üzülmez’e ziyaret

Kartepe İlçesi Kızılay Şube Başkanı Osman Kocaman ve yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin ziyaret ettiler.

Kartepe Başkan Hüseyin Üzülmez'in ziyaretine gelen Kartepe Kızılay Şubesi, yaklaşan Kızılay Haftası için yapılacak farkındalık etkinlikleri ile ilgili istişarede bulundu. Kızılay Kartepe Şubesi Başkanı Kocaman ve yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Üzülmez, "Köklü bir geçmişe sahip ve çok duyarlı bir kuruluş olan Kızılay Kartepe yetkililerini yıl boyunca yaptıkları ve yaklaşan Kızılay Haftası öncesindeki etkili çalışmalarından dolayı kutlarım. Biz sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren bir belediyeyiz. Zaman zaman ortak projelerde de bir araya gelerek verimli çalışmalar yaptık. Bu işbirliğimize ve desteğimize de devam edeceğiz. Yaptıkları hayırlı işlerin devamını dilerim" dedi.

Kızılay Heyeti, Başkan Üzülmez'e bugüne kadar verdiği destek ve imkanlardan dolayı teşekkür ederken, uyumlu işbirliği süreçlerinin gelişerek devam edeceğine inandıklarını da kaydetti. Son olarak Başkan Üzülmez "Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır" hatırlatmasında bulunarak misafirlerini uğurladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber