Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ağustos 2016 - 11:08 Yorum: 0

Kartepe’de arşivler elektronik ortamda incelenecek

Kartepe Belediyesi ilçe genelindeki birimlerin arşivlerine elektronik ortamda ulaşacak.

Kartepe’de arşivler elektronik ortamda incelenecek

Kartepe Belediyesi ilçe genelindeki birimlerin arşivlerine elektronik ortamda ulaşacak.

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, Kartepe'de imar planı ve plan değişikliğinin daha sistematik ve düzenli bir şekilde arşivlenmesi için taramalar başlattı. Çalışmalar kapsamında ekipler, taranan verileri bilgisayar yazılımı yardımıyla sınıflandırıyor. Yapılan düzenleme ile dosyaların yanlış yerleştirilme, bulunamama gibi riskleri de tamamen ortadan kaldırılmış oluyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Geleceğin Kartepesini inşa ederken vizyon projelerimiz bir bir hayat buluyor. Çalışmalarımızı hızlandırmak ve kolaylaştırmak üzere, belediye hizmetlerine ait bilgi ve belgelerin, sağlıklı, uzun ömürlü olarak kayıt altına alınması için geliştirilen dijital arşiv sistemimizi belediyemiz birimlerinde yaygınlaştırıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber