Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 14 Temmuz 2018 - 11:28 Yorum: 0

Kartepe’de çevre düzenlemeleri devam ediyor

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde çevre düzenlemesi...

Kartepe’de çevre düzenlemeleri devam ediyor

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde çevre düzenlemesi yaptı.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı alanlarda çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Belediye ekipleri, çalışmalar kapsamında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Dicle Caddesi'nde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi çevresinde temizlik ve budama çalışmaları yaptı. Belediye ekipleri, kültür merkezi çevresinde insan boyunu aşan yabani otları temizlemenin yanı sıra tespit edilen eksiklikler giderdiler.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Belediye ekiplerimiz tarafından kültür merkezi çevresinde düzenleme çalışmaları devam etmektedir. Hemşehrilerimizin istek ve beklentilerine cevap verecek şekilde yapılmaktadır. Yaz ayı boyunca ekiplerimiz turizm kenti olan Kartepemiz'de aralıksız hizmetlerine devam edecektir" dedi.

Kartepe’de çevre düzenlemeleri devam ediyor

Kartepe’de çevre düzenlemeleri devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber