Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 16 Ekim 2018 - 11:58 Yorum: 0

Kartepe’de gebelik eğitimi

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü, ilçe Sağlık Müdürlüğü'nün desteği ile Ataşehir ve Köseköy kadın spor merkezlerinin ardından Dumlupınar Mahallesi'ne...

Kartepe’de gebelik eğitimi

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü, ilçe Sağlık Müdürlüğü'nün desteği ile Ataşehir ve Köseköy kadın spor merkezlerinin ardından Dumlupınar Mahallesi'ne de gebelik sınıfı ekledi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in "Kartepe'de Kadın Olmak Ayrıcalık Olacak" sloganından hareketle örnek projelere imza atılıyor. Başkan Üzülmez'in de katılımıyla Kartepe ilçe Sağlık Müdürlüğü'nü ile ortaklaşa açılan Ataşehir ve Köseköy Gebelik Sınıfları'na Dumlupınar Kadın Spor Merkezi'de eklendi. Kadınların sağlıklı ve rahat bir gebelik süreci yaşaması amacıyla hizmet veren gebelik sınıflarında, spor eğitmenleri tarafından hamilelik pilatesi de yaptırılıyor.

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü annelik heyecanı içerisinde olan Kartepeli kadınlara Ataşehir, Köseköy ve Dumlupınar Kadın Spor Merkezleri'nde her hafta hamilelik pilatesi, doğuma hazırlık egzersizi ve anne sütünün önemi uzmanlar tarafından eğitimleri veriliyor. Kartepeli kadınların başvurmaları durumunda yeterli sayıya ulaşılan mahallelerde gebelik sınıflarının açılmasına devam edilecek.

Kartepe’de gebelik eğitimi

Kartepe’de gebelik eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber