Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 17 Ekim 2019 - 12:38 Yorum: 0

Kartepe’de sokak hayvanları için düzenleme

KOCAELİ (İHA) – Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ketenciler Barajı yakınlarında kurulu bulunan hayvan barınağında ki hayvanların düzenli bakımlarına...

Kartepe’de sokak hayvanları için düzenleme

KOCAELİ (İHA) – Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ketenciler Barajı yakınlarında kurulu bulunan hayvan barınağında ki hayvanların düzenli bakımlarına devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ketenciler Barajı yakınında hayata geçirdiği mini barınaklarda kalan sokak hayvanlarıyla yakından ilgileniyor. Barınaktaki sokak hayvanlarının yemlemesi yanı sıra iç, dış parazit ve uyuza karşı aşılaması belediye ekipleri tarafından yapılıyor. Belediye ekipleri de Ketenciler Barajı etrafında düzenleme çalışmaları ile barınakları kış mevsimine hazırladılar. Hayvanseverlerin de takdirini toplayan yemleme ve aşılama uygulamasıyla Kartepe'de doğal yaşam devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca, belediye etkinlik standlarına 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nu anlatan bilgilendirme afişlerini astı. Afişlerde sokak hayvanlarının korunması ve gereken hassasiyetin gösterilmemesi durumunda ise cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Kartepe’de sokak hayvanları için düzenleme

Kartepe’de sokak hayvanları için düzenleme

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber