Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Ağustos 2022 - 10:39 Yorum: 0

Kartepe’de "Süper Enduro" heyecanı yaşanacak

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları 13 ve 14 Ağustos tarihleri arasında 80 sporcunun katılımıyla Kartepe'de yapılacak.

Kartepe’de 'Süper Enduro' heyecanı yaşanacak

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları 13 ve 14 Ağustos tarihleri arasında 80 sporcunun katılımıyla Kartepe'de yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 4.ayak yarışları 13-14 Ağustos tarihleri arasında Kartepe Enduro ve Motocross Parkurunda yapılacak. 80 sporcunun katılacağı yarışmada kıyasıya mücadele yaşanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kartepe Motosiklet Kulübü de destek verdiği yarışmalar, 11 Ağustos saat 18.00'de İzmit Kent Meydanı'nda yapılacak olan gösteriyle başlayacak.

7 kategoride yarış

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 4. ayak yarışlarında 13 Ağustos Cumartesi günü sporcular sıralama turuna katılacak. Süper Enduro GP Final Yarışları; Süper EnduroGP Klasman, Enduro Prestij, Enduro Usta, Enduro Genç, Enduro Veteran, C Klasman ve Enduro Kadın olmak üzere 7 kategoride yarışlar yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber