Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:38 Yorum: 0

Kartepe’de Temizlik Ön Planda

Kartepe Belediyesi'nde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, "Turizm açısından önemli merkezlerden olan Kartepe'de...

Kartepe’de Temizlik Ön Planda

Kartepe Belediyesi'nde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, "Turizm açısından önemli merkezlerden olan Kartepe'de belediye ekipleri olarak temizliği ön planda tutuyoruz" dedi.

Kartepe Belediyesi bünyesinde başkan yardımcılarının görevlendirmesi çerçevesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden sorumlu olan Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, temizlik müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Köseköy Mahallesi'nde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü Garajı'nda personelle tanışan Başkan Yardımcısı Çakır'a Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, sorumlu amirler Nihat Aslan, Recep Gül, Ömer Aydınlı ve Yılmaz Güngör de eşlik etti.

Başkan Yardımcısı Çakır, Kartepe'nin turizm açısından önemli merkezlerden biri olduğunu hatırlatarak temizliği ön planda tuttuklarını hatırlattı. Çakır, "Sizler belediyemizin aynasısınız. Sizler görev ve sorumluluk bilinci ile hizmet ederken her zaman halkımızın layık olduğu güler yüzü ve samimiyeti göstermeye devam edeceğinize inanıyorum" dedi.

İlçe genelindeki temizlik çalışmalarının belirlenen iş programı çerçevesinde geniş bir yelpazede gerçekleştirildiğini belirten Çakır, "Yeşil bitki örtüsüne sahip ilçenin yaz ve kış turizminin merkezi olmasının sorumluluklarını daha da arttırdığını biliyoruz. Bu bilinçle çalışmalarımızı yaz dönemi boyunca da yine 7 gün 24 saat özveriyle yapacak olan ekibimizi kutluyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kartepe’de Temizlik Ön Planda

Kartepe’de Temizlik Ön Planda

Kartepe’de Temizlik Ön Planda

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber