Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 22 Nisan 2018 - 14:43 Yorum: 0

Kartepe’de üreticiye destek sağlanıyor

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eşmeli üreticilerin tarlalarına rahat ve güvenli ulaşmaları için tarla yollarında onarım çalışmalısına...

Kartepe’de üreticiye destek sağlanıyor

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eşmeli üreticilerin tarlalarına rahat ve güvenli ulaşmaları için tarla yollarında onarım çalışmalısına başladı.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 700 yıllık geçmişe sahip Eşme'de halkın güvenliği ve rahatı için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamdan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in talimatı ile ekipler evlerinden tarlalarına ve bahçelerine giden çiftçilerin yollarında onarım ev bakım çalışması başlattı.

Eşme Bölgesinde ki üreticilerin yüzünü güldüren çalışma Fındıkdere mevkiinde devam ediyor. Ekipler bozuk tarla yollarını iyileştirmek amacıyla 4-6 metre genişliğinde yollar açıyor. Kamyonlarla getirilen mekanik dolgu malzemeleri açılan yola serilerek tesviyesini yapan ekipler yolları hızla ulaşıma açıyor.

Yol iyileştirme çalışması ile özellikle ilaçlama, bakım, sulama ve budama gibi işlemler için tarlasına gitmek isteyen üreticilerin yüzü güldü. Belediye ekiplerinin, tarla yollarını çamur ve bataktan kurtaran çalışmaları Eşme-Avluburun Mahalleleri arasındaki yolları kapsıyor.

Yol iyileştirme çalışmalarının yapıldığı bölgede üreticilik yapan Hasan Ünlü, "Bugün tarla yollarımızda iyileştirme yaparak yüzümüzü güldüren Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederim. Tarlamıza ulaşımı sağlayan bu düzenleme ile yazın ürünlerimizi daha rahat ve güven içinde mezat alanlarına ve pazarlara ulaştırabileceğiz. Başkanımız sağ olsun bizim için büyük bir çalışmaya imza attı. Üreticilerin sıkıntısına çözüm oldu" dedi.

Eşme bölgesinde halkın memnuniyetini artıran çalışmaların durmaksızın devam edeceğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de "Halkımızın istekleri ve önceliklerine göre çalışma yapmak bizim görevimizdir. Eşme'de de bu bilinçle çalışma yapılmaktadır. Sabır ve anlayış içinde bekleyen halkımıza layık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kartepe’de üreticiye destek sağlanıyor

Kartepe’de üreticiye destek sağlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber