Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 11:58 Yorum: 0

Kartepeli kadınlardan ’Doğru Beslen, Sağlıklı Yaşa’ etkinliği

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü ile Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kartepeli Kadınlar için ortaklaşa "Doğru beslen, sağlıklı yaşa" etkinliği...

Kartepeli kadınlardan ’Doğru Beslen, Sağlıklı Yaşa’ etkinliği

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü ile Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kartepeli Kadınlar için ortaklaşa "Doğru beslen, sağlıklı yaşa" etkinliği düzenledi.

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü'nün Kartepeli hanımlara yönelik "Doğru beslen, sağlıklı yaşa" etkinliğinde, sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ve obezite ile mücadele konularında Kartepeli Kadınlara önemli bilgiler verildi. Kartepe ilçesinde bir AVM'nin bahçesinde stand açılarak ziyaretçi kadınların sağlıklı beslenme yöntemlerine yönelik sorularına bire bir cevap verildi. Etkinlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü Diyetisyeni Büşra Leblebicioğlu ve Eğitim Hemşiresi Işıl Arı, konunun uzmanları olarak Kartepeli hanımlara önemli bilgiler verdi.

"Doğru beslen, sağlıklı yaşa" stantları Kartepeli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken, stantlarda ayrıca ücretsiz olarak beden kitle cetvelleri ve obezite ile mücadelede önemli bilgiler barındıran broşürler de dağıtıldı. Kadınlar Kulübü Üyeleri standa gelen vatandaşlara ayva cezeryesi de ikram ederek, Eşme ayvasının tanıtımına katkı sağladılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber