Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 14:08 Yorum: 0

Kas-kon’dan Kastamonu’ya Destek Sözü

Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON), düzenlediği iftar programında kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini...

Kas-kon’dan Kastamonu’ya Destek Sözü

Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON), düzenlediği iftar programında kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini iftar sofrasında buluşturdu.

Kurşunlu Han Otel'de düzenlenen iftar programında konuşan KAS-KON Genel Başkanı Hüseyin Selami Çelebioğlu, Kastamonu Konfederasyonu ve Kastamonu Dernekler Federasyonu olarak Kastamonu için yapılması gereken ne varsa ellerinden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON), Kurşunlu Han Otelde iftar programı düzenledi. İftar programına Vali Mesut Yıldırım, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Kastamonu Konfederasyon (KAS-KON) Genel Başkanı Hüseyin Selami Celebioğlu, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum örgütleri temsilcileri ve İstanbul'da ikamet eden çok sayıda işadamı ve vatandaşlar katıldı.

Kas-kon’dan Kastamonu’ya Destek Sözü

Kas-kon’dan Kastamonu’ya Destek Sözü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber