Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Eylül 2016 - 14:38 Yorum: 0

Kasaplardan kıyma mesaisi

Zonguldak'ta kasaplar Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Kasaplardan kıyma mesaisi

Zonguldak'ta kasaplar Kurban Bayramı dolayısıyla yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Kasaplar, gece geç saatlere kadar kesilen kurbanlık etleri kıyma çekerek, vatandaşların taleplerini yetiştirmeye çalışıyor. Kasaplar Kurban Bayramı'nın ikinci gününde yoğun mesai harcadı. İlk günü kurban kesimiyle uğraşan kasaplar, gecesinde de mesailerini kıyma çekimi yaparak geçirdi. Kurbanlık etlerini kıyma yaptırmak isteyen vatandaşlar kasaplara akın etti. Vatandaşların kıyma talebine yetişebilmek için yoğun mesai harcayan kasaplar, gece yarılarına kadar çalıştıklarını söyledi.

Kurban kesim işlemlerinin devam ettiğini belirten kasap Mustafa Özkan, "Kurban Bayramı boyunca bu şekilde kıyma çektirmeye gelenler oluyor vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Diğer yandan kesim işlemleri devam ediyor. Fiyatlar geçen sene kurbanıyla aynı, vatandaşların ilgisi oldukça yoğun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber