Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Şubat 2019 - 11:58 Yorum: 0

Kasımpaşa, Galatasaray ile 30. randevuda

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında karşılaşacağı Galatasaray ile 30. kez mücadele edecek.

Kasımpaşa, Galatasaray ile 30. randevuda

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında karşılaşacağı Galatasaray ile 30. kez mücadele edecek. Geride kalan 29 karşılaşmada Kasımpaşa 5 kez kazanırken, sarı-kırmızılılar 18 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. 6 karşılaşma ise berabere bitti.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa, sahasında yarın 19.00'da Galatasaray ile mücadele edecek. Süper Lig'de geride kalan 21 haftada Kasımpaşa, aldığı 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 29 puanla 8. sırada yer alırken Galatasaray ise 11 galibiyet 6 beraberlik 4 mağlubiyetle topladığı 39 puanla 2. sırada lider Başakşehir'in en yakın takipçisi konumunda.

Galatasaray'ın üstünlüğü

Lacivert-beyazlılar, bu maç ile Süper Lig tarihinde sarı-kırmızılılarla 30. kez oynamış olacak. Geride kalan 29 karşılaşmada Paşa, 5 kez kazanırken 18 kez de 3 puana uzanan taraf Galatasaray oldu. 6 müsabaka ise beraberlikle noktalandı. Ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadelede ise Kasımpaşa sahadan 4-1'lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.

Paşa, çıkış arayacak

Spor Toto Süper Lig'de 21 hafta geride kalırken, Kasımpaşa ligde son 4 maçtan da puansız ayrıldı. Kasımpaşa'da zorlu karşılaşma öncesinde Josue Sa ve Eray'ın sakatlığı bulunuyor. Sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Kasımpaşa, bu mücadeleden 3 puanla ayrılarak, çıkış yakalamanın peşinde. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yarın saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılığını ise Serkan Olguncan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber